bruidsfotograaf Arrianne Rijnaard

Biografie Arrianne

Ruim vijfentwintig jaar houd ik mij actief bezig met fotograferen. Ik ben ooit begonnen met een analoge Olympus spiegel reflex camera. Puur hobbymatig, maar al direct verslaafd. In 2002 volgde ik een fotografie cursus bij 'T Oude Raadhuys, Centrum hedendaagse beeldende kunst in Spijkenisse. Daar leerde we alles over ISO, Diafragma, sluitertijd dus belichting. Wekelijks namen we onze foto's mee om die te laten beoordelen door onze leraar. Veel geleerd en opgestoken.  Na een paar jaar kwamen de eerste digitale camera's op de markt. De G3.. Ook heel veel plezier aan beleefd!

Nieuwe camera!

In 2009 besloot ik professioneel te gaan en vond ik dat daar uiteraard ook een professionele camera bij hoorde. Vandaar dat ik in de begin jaren enkel fotografeerde met de Canon EOS 7D, een pracht camera met legio mogelijkheden. Samen met de 10-22mm lens, de 24-105mm L lens, de 50 en 100 mm lenzen -allen van Canon-  beleefde ik heel veel plezier aan fotografie.Toch wilde ik na veel onderzoek op internet voor een full frame camera gaan. De 5D mark II deed zijn intrede in 2011 en de 7D werd de back up camera. Tegenwoordig fotografeer ik enkel nog met de 5D mark IV.

Fotografie met emotie.

Omdat fotografie zoveel verschillende mogelijkheden biedt wilde ik mij niet enkel richten op studiofotografie. Een van mijn mooiste opdrachten was het fotograferen van de geboorte van kleine Milou. Datzelfde jaar kreeg ik een opdracht om in de jeugd gevangenis RJJI De Hartelborgt te fotograferen. Dat was minstens zo indrukwekkend als de geboorte, maar in zo'n andere wereld.
Ook het fotograferen in Afrika was indrukwekkend. Onder het kopje 'Arrianne' kunt u mijn andere fotografie bekijken. Studio-, newborn-, vrijtijds- maar ook Fine Art Photography.

Heeft u verder nog vragen? Mail mij dan even via het contact formulier of stuur een whatsappje. (o6-30148829)

.