Kosten bruidsreportage
Arrianne Rijnaard

Trouwalbum en kosten Bruidsreportage 

De kosten voor een bruidsreportage is eigenlijk een investering in mooie tastbare herinneringen voor de toekomst. Uiteraard zult u Dé dág zelf nooit vergeten natuurlijk maar hoe fijn is het om deze herinneringen keer op keer terug te kunnen zien d.m.v. foto's en een mooi trouwalbum. Niet enkel voor u zelf maar denk bijvoorbeeld aan uw grootouders of mensen in het buitenland die er die dag zelf misschien niet bij kunnen zijn. Doordat u de grote dag vast laat leggen d.m.v. een fotoreportage kunt u alsnog of weer(!) de mooie dag delen met uw familie en vrienden.

Brons

Fotograferen van de  trouwplechtigheid incl. Felicitatie en/of groeps foto's. En eventueel de voorbereidingen thuis en het vertrek naar de trouwzaal óf een bruidsreportage in de omgeving van de trouwplechtigheid.( 3 uur fotograferen aan één gesloten)

- Incl.  album € 795,-  (20x30 cm cover wit lederlook of linnen 40 pagina's)

- Vindt u het geen probleem als ik enkele van de mooiste foto's online laat zien? Dan betaalt u slechts € 795,-  € 695,- !

*Dit pakket is incl. alle foto's in hoge resolutie In kleur en zwart wit. En een 20x30 cm album.

Zilver

Fotograferen van de  trouwplechtigheid, de voorbereidingen thuis en het vertrek naar de trouwzaal. Tevens een reportage op een door u uitgekozen locatie. (4,5 uur fotograferen aan één gesloten)

- Incl.  album € 1095 (30x45 cm cover wit lederlook of linnen 40 pagina's)

- Vindt u het geen probleem als ik enkele van de mooiste foto's online laat zien? Dan betaalt u slechts € 1095,-  € 995,-


*Dit pakket is incl. de mooiste foto's in hoge resolutie In kleur en zwart wit. En een 30x45 cm album. Incl. Opbergbox - Antraciet

Goud

Fotograferen van de  trouwplechtigheid, de voorbereidingen thuis en het vertrek naar de trouwzaal. Tevens een reportage op een door u uitgekozen locatie. Incl. het aansnijden van de taart. (indien aansluitend)  (6 uur fotograferen aan één gesloten)1

- Incl.  album € 1295,= (30x45 cm cover wit lederlook of linnen 40 pagina's)20

- Vindt u het geen probleem als ik enkele van de mooiste foto's online laat zien? Dan betaalt u slechts € 1295,-  € 1149,- !

*Dit pakket is incl. de mooiste foto's in hoge resolutie In kleur en zwart wit. En een 30x45 cm album. Incl. Opbergbox - Antraciet

Extra uren na 6 uur fotograferen: € 100,- per uur. Dit moet wel aan één gesloten zijn aan de voorafgaande 6 uur.

Het trouwalbum 

Aan het einde van de trouwdag zal ik altijd eerst de gemaakte foto's veilig stellen op de pc én daarnaast nog een extra backup op een externe schijf.
De weken erna werk ik bijna iedere dag aan de foto's voor een zo'n mooi mogelijk eind resultaat want iedere dag kijk je toch weer anders tegen de foto's aan.
Zodra ik alle foto's bewerkt heb zal ik een selectie ervan toe gaan voegen aan een 30 cm bij 45 cm digitaal album.
De digitale foto's en de digitale voorbeelden van het trouwalbum stuur ik jullie toe via WeTransfer.  Ik ga het album pas definitief bestellen als ook jullie alles goed bekeken hebben zodoende
weten we zeker dat het trouwalbum helemaal ingedeeld is na jullie smaak.
Dus er blijft altijd nog een mogelijkheid om dingen aan te passen.

In het voorgesprek kan ik jullie een voorbeeld album laten zien.

De prijs van het album is al inbegrepen in het pakket wat jullie kiezen.
Onderstaande prijs is enkel bedoelt indien je een extra album wilt bestellen of later een extra album wilt nabestellen.

Heeft u nog vragen? Mail mij: Contact

Trouwalbum:

Het trouwalbum wordt standaard op echt fotopapier gemaakt. Dat wil zeggen dat het album niet wordt geprint met een digitale drukpers, maar belicht wordt op fotochemisch papier. Dit levert de meest heldere en levendige kleuren op. Digitale drukpersen hebben namelijk een veel kleiner kleurenspectrum dan foto’s waardoor uw foto’s doffer en donkerder worden. Echt fotopapier kenmerkt zich door een breed kleurbereik, sprekende kleuren en perfect scherpe foto’s zonder rasters waardoor uw trouwalbum prachtig wordt. Bovendien zorgt de  zogenaamde lay-flat binding ervoor dat uw linker en rechterpagina één geheel vormen. Uw foto’s worden niet lelijk onderbroken door een vouw zoals u vaak bij andere aanbieders ziet, maar uw fotoboek valt helemaal vlak open. In de studio kan ik jullie een voorbeeld laten zien van een trouwalbum.

Praktische Informatie:

Afmeting: 30 x 45 cm. (liggend)
Kosten: € 199,- (Eerste album is inbegrepen bij de prijs)
Kaft: Lederlook wit
Foto's: In kleur, en (evt) Zwart wit
Levering: Binnen 14 werkdagen (na goedkeuring)
Aantal pagina's:  40 (extra pagina's is € 12,50 per spread)
Extra optie: Bewaar Box € 24,50

Bedankt voor het fotoalbum!!!
Echt super mooi.

Mellanie en Mark Haaksema

Ik heb het album binnen. Zijn er blij mee!
Dankjewel voor de mooie foto's!

Groetjes, Kimberly en Danny

 

We hebben het album mogen ontvangen en ziet er echt geweldig uit!
Ik neem hem overal mee naar toe om te laten zien. 

Pricilla van W.