Afspraak maken

Ik hoop dat jullie enthousiast zijn geworden na het bekijken van mijn site. Als jullie willen kunnen we een afspraak maken bij mij thuis in de fotostudio waar ik jullie vragen kan beantwoorden en het trouwalbum kan laten zien. Bovendien is een ontmoeting gelijk ideaal om elkaar alvast te leren kennen. Vul onderstaand formulier in dan kan ik alvast jullie trouwdatum in optie nemen. Wel zo'n prettig idee. Echter mocht de datum al vergeven zijn dan zal ik jullie dat uiteraard zo spoedig mogelijk laten weten.

Ik ben zelf woonachtig in Spijkenisse en fotografeer de meeste bruiloften in Zuid-Holland én Brabant. Echter is het ook geen probleem om bruidsreportages te verzorgen in de rest van Nederland.

Loveshoot

Mocht u ook interesse hebben in een Loveshoot.. Dan kunt u de site JHS Design bezoeken voor meer informatie over studio en/of buitenshoots. Een loveshoot is ook ideaal om alvast een voorproefje te nemen op de bruidsreportage en zo te wennen aan het fotograferen in de buitenlucht. Loveshoots vinden meestal plaats op het strand de duinen of in een natuurgebied.

 

Contact: 

Arrianne Rijnaard - JHS Design Fotografie:2

Venrodelaan 16
3207 KV Spijkenisse - Maaswijk
Zuid-Holland
The Netherlands
06-30148829*

Doordeweeks ben ik vaak aan het fotograferen in mijn fotostudio waardoor ik dan niet altijd in de gelegenheid ben om de telefoon te beantwoorden. Daarom vraag ik u zoveel mogelijk gebruik te maken van de whatsapp functie. Ik neem dan na de shoot zo spoedig mogelijk contact met u op.

KVK  nr: 24259644
BTW nr: 178845632B01

Openingstijden Studio (Op afspraak)

Maandag t/m Donderdag: 10.00 - 20.30
Vrijdag: 10.00 - 17.00

Contact Arrianne Rijnaard
Contact Arrianne Rijnaard

Vraag Formulier

 

Verification