Valentijnsdag

14 februari  2020. Joop moet hebben gedacht.. “dat is de mooiste datum om met mijn liefde Lien te trouwen!” En ondanks dat het nog hartje winter was..waren de weergoden met hun (en met mij!) Joop en lien wonen in dezelfde gemeente als ik en de dag begon dus in Spijkenisse. Ik vertrok bijtijds van huis om rond 10.00 bij Lien aan te bellen. Ze zag er al prachtig uit en oogde vrij relaxt..maar niets was minder waar. Ik bespeurde uiteindelijk toch wel een gezond vleugje zenuwen. Liens dochter en kleindochter waren ook al aanwezig wat een gezellige sfeer opleverden ..we hadden allemaal zin in deze speciale dag.

De verrassing..

Wat Lien niet wist maar ik wel, was dat Joop haar op zou komen halen in een prachtige old-timer. Ik verliet tegen de tijd dat Joop aan zou komen met een smoesje het huis om Joop..maar natuurlijk ook zijn prachtige trouwauto op de foto te zetten.  En daar stond Joop. Glunderend in een mooi pak en met een mooi boeket rozen in zijn handen. Vol trots stond hij naast de auto.. nieuwsgierig hoe zijn Lien zou reageren op het feit dat zij niet in hun eigen auto naar Rijswijk zouden rijden, maar in deze bijzondere auto.

Eerste blik..

Maar voordat de tocht naar Rijswijk begon belde Joop eerst aan bij zijn Lien. Wat een mooie emotionele ontmoeting. Er vloeide wat tranen en er werden wat kusjes uitgedeeld..En daarna vertrokken we met de oldtimer naar de Spijkenisse brug om eerst daar wat foto’s te maken. Ook bij Landgoed te Werve in Rijswijk hebben we  mooie foto’s gemaakt zowel samen als met alle aanwezige, de kinderen en klein kinderen.

De ceremonie en de taart.

Landgoed te Werve is een prachtige locatie om te trouwen. Ideaal omdat je alles bij elkaar hebt. Foto’s, Trouwen, taart, borrel uurtje en het Diner. De ceremonie was met een select groepje mensen en vrij intiem. Erg mooi om iedereen met een lach of een traan op de foto te kunnen zetten. Na de ceremonie liepen we naar de ruimte waar de taart al klaar stond. Na het aansnijden en het nuttige van de taart (heerlijk was deze) maakte ik nog wat ongedwongen foto’s van de aanwezige en toen zat de dag er voor mij alweer op. Voldaan en met een dubbele back-up aan gemaakte foto’s ging ik rond half zes naar huis om thuis eerst de foto’s op de pc te zetten en daarna te genieten van de vrijdag avond. Het was een geweldige dag!

Hieronder enkele foto’s van de bruidsreportage in Rijswijk en Spijkenisse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *