8 Prachtige all-in-one trouwlocaties van Zuid-Holland

Jullie gaan trouwen!.. Alvast gefeliciteerd.

Momenteel zijn jullie waarschijnlijk nog druk bezig met alle voorbereidingen voor jullie grote dag. Het zoeken van de juiste fotograaf die qua stijl helemaal bij jullie past. Maar ook de jurk en de trouwlocatie moet helemaal in jullie ideaalplaatje passen.

Nu ben ik zelf werkzaam als bruidsfotograaf in de omgeving van Zuid-Holland. Het valt mij op dat tegenwoordig steeds meer bruidsparen er voor kiezen om op 1 locatie dé grote dag door te brengen. Het trouwen zelf, de fotoreportage maar ook het borreluurtje inclusief een heerlijke bruidstaart, Diner en de feestavond.

Ideaal eigenlijk, Geen verloren tijd omdat er heen en weer gereden moet worden  tussen de verschillende locaties, gemeentehuis, fotoreportage locatie, Feestzaal etc etc. En wat dacht u van het risico om in een file terecht te komen of om voor een geopende brug die niet meer dicht wil gaan te komen staan . ..Ja ja..ik spreek ook uit eigen ervaring. Al met al kunnen we wel stellen dat een all-in-one trouwlocatie zorgt voor minder stress en meer plezier.

Ik ben op onderzoek uit geweest en heb voor jullie de mooiste trouwlocatie opgezocht in Zuid-Holland e.o.

1 Landgoed Te Werve – Rijswijk

Het feest begint al bij de lange oprijlaan van dit prachtige landgoed van 26 hectare in Rijswijk. Het landhuis ligt in het groen en ademt rust en ruimte. Binnen of buiten trouwen? Het kan allebei. Het terras en de Tuinzaal hebben een prachtig uitzicht over de vijver, dit is dé plek voor jullie taart en toost met bubbels. Geniet lekker van een 3 gangen diner in de Vijverzaal. In de zomer steken onze koks graag de BBQ aan. De schemer zet in, het landgoed is prachtig verlicht en de DJ lonkt met swingende nummers. De feestavond kan beginnen!

070-39 09 711

2 De Zwethburch – De Lier

Ergens aan de rand van De Lier ligt een boerderij die exclusiviteit ademt: De Zwethburch. Omgeven door natuur en water ligt De Zwethburch op een unieke plek. Aan de keus voor deze locatie herkennen uw gasten meteen uw gevoel voor smaak en exclusiviteit. En rekenen ze op een feest dat ook in hun geheugen een bijzondere plek gaat innemen.

0174 52 86 13

3 Club Zand – Castricum aan Zee

Club Zand beschikt over een privé zaal met bijbehorend terras met uitzicht op zee. Geniet van het warme zonnetje tijdens je ceremonie op het strand, of wacht tot zonsondergang voor een extra romantische setting! De zomerse cocktailbar draagt bij aan de laidback strandsfeer, evenals de loungemuziek die op de achtergrond draait. De chille loungehoekjes, het houten interieur, gekleurde veldbloemen en Balinese parasols creëren het ultieme surfers paradijs! De gezellige kampvuurtjes maken jullie romantische dag compleet te maken.

0251 658 161
https://clubzand.nl/trouwen-aan-zee/

4 De theetuin – Rijsoord

De Theetuin is dé perfecte locatie voor een compleet verzorgde trouwdag in ons sfeervolle bedrijf, idyllisch gelegen aan het rustieke water de Waal. Wij denken graag met jullie mee bij het plannen van “DE GROTE DAG”. De dag waarop je het ja-woord geeft aan de man of vrouw van je dromen. De Theetuin wil jullie graag helpen om deze feestelijke dag tot in de puntjes te verzorgen.

0180-421008

5 Abel – Rhoon

Jullie kunnen jullie gehele dag bij Abel plannen! De verschillende ruimtes hebben elk hun eigen sfeer en mogelijkheden.
Speciaal voor alle bruidsparen hebben wij onze Koepel. Een prachtige locatie in de Abel. Trouwtuin. Bij uitstek de locatie voor jullie ceremonie. Voor de huwelijksvoltrekking dienen jullie een aanvraag bij de gemeente Albrandswaard in.

010 501 15 00

6 Hipper – Gorinchem

De mooiste dag van jullie leven moet een sprookje worden. Dit sprookje vieren wij graag met u mee. Hipper & Kolfbaan is een officiële trouwlocatie van de gemeente Gorinchem. Wat dacht u van een huwelijksceremonie, bij mooi weer in onze prachtige binnentuin, of in één van onze vier mooie zalen, omringd door uw familie en vrienden? Wij kunnen ons geen romantischer ja-woord voorstellen.

Hipper & Kolfbaan is de meest exclusieve en intiemste trouw- en feestlocatie van Gorinchem en omstreken. Een unieke sfeer en romantiek met vele kaarsen, de prachtige binnentuin en de aangrenzende gracht.

0183 – 66 66 95

7 Brasserie De Koepel – Voorburg

De Koepel is een officiële trouwlocatie en is bij uitstek geschikt voor zowel de ceremonie, de receptie als het trouwfeest. Graag nemen zij samen met u en de ceremoniemeesters uw wensen door om er een onvergetelijke dag van te maken!

Brasserie De Koepel, in de volksmond beter bekend als ‘De Koepel’, ligt verscholen in het groen van park ‘Vreugd & Rust’. De voormalige Oranjerie van buitenplaats ‘Vreugd & Rust’ dateert uit de achtiende eeuw. Onze keuken is dagelijks geopend van 17:00 tot 23:00 uur. Uitermate geschikt voor intieme recepties, bruiloften en zakendiners.

070-3693572

8 Beachclub8 – Rockanje

Bij Beachclub8, Lounge Diner & Winebar, vergeet je de tijd. Geïnspireerd door het zonnige Ibiza, Saint Tropez en Curaçao waan je je hier altijd in de buitenlandse sferen. Gelegen ergens tussen de eerste en tweede Slag van het prachtige Rockanje strand moet je er even naar zoeken. Maar als je onze Sunset Lane volgt, beland je in een wit relaxed paradijs waar je meteen ontspant en bijkomt van alle drukte.

Beachclub8 is een van de meest gewilde trouwlocaties op het strand. Uniek gelegen aan een van de mooiste stranden van Nederland, namelijk Rockanje Beach. Weg van de massale drukte, met de zee en het witte zand als decor voor de mooiste dag van jullie leven…info@beachclub8.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *